søndag 27. juni 2010

Time for sharing / På tide å dele vise litt....

Det er lenge siden igjen, uff.... tiden strekker ikke alltid til.... Men jeg har laget endel siden sist, selv om jeg ikke har fått publisert så mye.
Legger ut bilder av diverse her så får dere heller spørre hvis det er noe dere lurer på mhht hva jeg har brukt:-) desverre ikke altfor god bildekvalitet på noen av disse...... Legg gjerne igjen en hilsen:-)
/ Its been a while again, .... .aaaah....... Its not allways enough time..... but I have made a couple of cards since my last visit here, and I would like to share them with you...... please feel free to ask if you have any questions about what I have used, and I`ll try to answer:-) Unfortunately not so good quality on som of  theese pictures........... Feel free to leave me a comment; Its allways nice:-)
Et trappekort til en venn av oss.Og et pyramidekort jeg fikk bestilling på.

2 kommentarer:

 1. wow such gorgeous projects!

  I love the first one, so magical. And your pyrimid project is just so creative! all very gorgeous! Hugs Juls

  SvarSlett
 2. Heisann, snuppa mi :)

  Fy fela som du tryller med maling, stempler og papir for tiden!! Jeg er helt målløs jeg. Og du vet at det er godt gjort *fnis*
  Pyramide kortet er nydelig, men magedanser kortet ditt er jo bare helt FANTASTISK!!! Supre farger og knall lekre detaljer ♥♥♥ Utrolig asså!!

  Her er formen fin, begynner å bli ganske så fremtung nå, og det spreller i vilden sky her :) Gleder meg til å få henne ut, men det får nå bare ta den tiden det tar. Jeg har late dager og koser meg med å gjøre ingenting. Også har jeg jo lekerommet da :)

  Go`kos fra Nina.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen!/
Thank you for leaving a comment.